HET MENU

Eten & Drinken

Dichtbij de Noordzee en in samenwerking met gerenommeerde visleveranciers, kunnen wij u een grote verscheidenheid van de beste Noordzee vis, schaal- en schelpdieren en oesters aanbieden. Wij werken met de seizoenen mee en hechten aan duurzaamheid. Ons keukenteam, aangevoerd door chef Rienk Vrij, heeft oprechte passie voor vis en kiest elke dag, met deskundig oog, de beste producten uit. Wij voeren een ongecompliceerd, klassiek menu, dat niettemin een aantal moderne culinaire verassingen bevat. Belangrijk is dat de natuurlijke puurheid van de vis optimaal tot zijn recht komt. Vergezeld van onze uitgebalanceerde cocktail-, wijn -en drankenkaart, zijn alle ingrediënten voor een memorabel diner aanwezig.

Heeft u iemand in uw gezelschap die liever vegetarisch, vegan of een stukje vlees eet? Ook dan kunt u prima bij ons terecht. Met de meeste dieetwensen kunnen we rekening houden, we vinden het wel heel erg fijn als u dat bij uw reservering alvast aan ons door kunt geven.

BEKIJK HET MENUCOCKTAILS EN WIJNEN

Chez Moos

Een visje voor de poes, een initiatief dat in de coronatijd is ontstaan en waar we zoveel plezier mee hebben gehad dat we er gewoon mee door gaan. Verras uw kat bij thuiskomst met een maaltijdje van Chez Moos; verse gekookte kabeljauw en een kattenmelkje, verpakt in een doosje met een verrassing in een door de viervoeter felbegeerde papieren zak voor € 5,00 waarvan de opbrengst naar De Poezenboot gaat.

Een maaltijdje van Chez Moos kan ook dagelijks worden afgehaald.

BESTELLEN

Afhalen

Oesters, een plateau fruits de mer, een gemengd visplateau, verschillende koude voorgerechtjes, soepen om thuis op te warmen, een mooie wijn of champagne? U kunt een selectie van onze gerechten nog steeds afhalen. En wilt u iemand verrassen? Wij zorgen altijd voor een feestelijke presentatie. Bestel online of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

BESTELLEN