Veilig dankzij de COVID-19 maatregelen

Welkom terug bij Lucius! Ons restaurant is weer dagelijks geopend en we verheugen ons erop u weer te mogen ontvangen. De komende tijd volgen we alle richtlijnen van het RIVM zorgvuldig op. Zo kunt u heerlijk, maar ook veilig dineren.

Wat betekenen de maatregelen voor u?

Houd bij het reserveren rekening met:

  • Gasten uit hetzelfde huishouden kunnen gezamenlijk aan één tafel zitten.
  • Voor gasten die niet uit hetzelfde huishouden komen, geldt dat we maximaal 2 personen aan één tafel binnen 1,5 meter kunnen plaatsen.
  • Wilt u met meer mensen komen? Geef dat dan door bij uw reservering. Dan kunnen we een tafelopstelling maken waarbij we zowel de 1,5 meter in acht nemen als een gezellige setting voor u en uw gasten creëren. Als zo’n oplossing vanwege de bezetting van die avond niet kan, laten wij u dit tijdig van tevoren weten.
  • Al onze gasten kunnen erop vertrouwen dat onze medewerkers gezond zijn, zich strak aan alle strenge hygiënevoorschriften houden en dat wij alle nodige maatregelen hebben getroffen voor een verantwoord bezoek aan ons restaurant.
  • Wij vragen u hierbij ook om uw verantwoordelijkheid en alle hygiënevoorschriften op te volgen. Gebruik bij binnenkomst in ons restaurant de desinfecterende dispenser en blijf even wachten tot een medewerker naar u toe komt.
  • Bij ontvangst zullen wij u een aantal controlevragen voorleggen. Als u één of meer vragen met “ja” kunt beantwoorden, mogen wij u helaas niet in ons restaurant verwelkomen. Dan hopen wij uw reservering naar een andere dag te kunnen verplaatsen.

Wij hopen u allen in goede gezondheid weer te mogen ontmoeten!

Controlevragen en algemene richtlijnen

Bekijk alle controlevragen en algemene richtlijnen voor de horeca op de pagina van Formitable.